Liberale meninger

Liberalisme sett nedenfra og opp

La de prostituerte være i fred!

with 6 comments


Sexkjøploven er i praksis et forbud mot prostitusjon. Forbudet mot prostitusjon kan muligens skape inntrykk av at regjeringen stadig vekk kommer nærmere en løsning med å bli kvitt denne praksisen, men i virkeligheten betyr det bare at virksomheten blir drevet under jorden. På den måten blir det et mindre trygt miljø for de prostituerte, da nesten ingen andre kan ha innsyn i hvordan de har det på jobb.

Prostitusjon betyr i bunn og grunn at en leverandør yter tjenester til en kjøper, og i dette tilfellet innebærer det at person A selger kroppen sin for en bestemt tidsperiode til person B. Helt grunnleggende inngår to individer en kontrakt eller handel på fredelig vis. Begge parter samtykker. Hvorfor i all verden blir dette sett på som kriminalitet?

Hvis en hallik doper ned og tvinger prostituerte til å selge sex, da er det kriminalitet. Hvis en kunde truer den prostituerte til å yte tjenester, da er det kriminalitet. Og mangelen på åpenhet rundt og legitimering av prostitusjon forårsaker slike overgrep mot de prostituerte!

Prostitusjon, narkotikahandel, gambling og andre aktiviteter som foregår på fredelig basis burde ikke bli ansett som kriminalitet. Sånn som det er i dag går politiet heller etter dette enn ekte kriminalitet, som tyverier og svindel. Legaliser prostitusjon, la de prostituerte være i fred og la dem komme til overflaten igjen slik at de lettere kan bli beskyttet mot vold!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/sexmarkedet/artikkel.php?artid=10018656
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/sexmarkedet/artikkel.php?artid=10045288
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/sexmarkedet/artikkel.php?artid=10045252

Reklamer

Written by Vegard O.

17. september 2010 kl. 09:05

6 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dette er en syk lov, bot for å kjøpe sex? at noen horer har det vondt,javel. Hva med andre produkter vi kjøper,som ikke er blitt laget under norsk standard og lover,skal vi forby de produktene også? Det finnes ikke et lettere marked å ødelegge enn sexmarkedet,alle jenter går ut på gaten og roper,gratis fitte her! det blir ikke mange horer her da.Men inntil den dagen kommer,la horer og kunder i fred.

  Ikke kunde

  17. september 2010 at 10:11

 2. Herregud er du seriøs??! Javisst la de prostituerte få være i fred! La den rumenske 14 åringen få suge kundene i fred, la alle barn på gata få gjøre jobben sin uten at vi blander oss. Ungene gjør dette helt frivillig, de tar bussen alene fra mor og far etter å ha vært noen år i spania på kjøttmarkedet der. De trenger bare litt variasjon, treffe norske menn osv.

  Ditt kjøtthue, du ser vel hvilke lidelser her er??? Nærmere 80% av prostitusjonsmarkedet er nå trafficing ofre, spør politiet og pro-sentrene.

  Siri

  17. september 2010 at 13:51

 3. For det første, hva er grunnen til at du kommer med personangrep? Klarer du ikke å argumentere skikkelig for deg uten å ty til slike retoriske grep? 🙂

  Trafficking, eller menneskesmugling, er i de fleste tilfeller en bevisst krenkelse av individer. Dette er ikke tolerert i liberalistisk tankegang, noe som også kommer frem i innlegget mitt hvis du hadde lest nøye nok.

  En rumensk 14-åring ville neppe utøve prostitusjon av egen vilje, og hvis hun likevel gjorde det er det en sak mellom henne og foreldrene. Ellers har ikke staten rett til å bruke vold mot verken henne eller kundene.

  Det du skriver om er moderne slavevirksomhet, og hvor i innlegget mitt er det jeg forsvarer dette? 🙂

  Liberale meninger

  17. september 2010 at 14:00

 4. Å forby frivillige handlinger mellom voksne mennesker er ganske enkelt et overgrep fra myndighetenes side.

  Statens eneste virkelige oppgave er å beskytte folk mot vold, tvang og tyveri, men det har våre myndigheter tydeligvis ikke skjønt, for de er travelt opptatt med å tvinge alle i landet til å følge deres egne moralnormer.

  Den frie viljen er tydeligvis helt irelevant for politikerne våre. Det eneste som teller er om de liker noe eller ikke.

  De som ønsker å protestere mot sexkjøpsloven kan bli med på «alle kjøper en hore dagen» på Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=136806773010504

  Nei til overformynderi

  17. september 2010 at 19:36

 5. Aldri stemme AP igjen. (med mindre de fjærner loven). Fra nå skal stemmen min gå til FRP (uansett hva FRP måtte ha av politisk program). Jeg skal stemme FRP kun fordi det er det partiet som er lengst fra AP.

  Agne

  21. september 2010 at 20:46

 6. DLF (Det liberale folkepartiet) er strengt talt lengre unna AP enn FrP 😉

  Liberale meninger

  21. september 2010 at 21:47


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: